Ustav teenistus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 96:1-9

Mida te iial teete, seda tehke kogu hingest, nõnda nagu Issandale ja mitte nagu inimestele, teades, et te saate Issandalt palgaks pärisosa. Teenige Issandat Kristust! (Koloslastele 3:23-24)

Sotsiaaltöö osutus raskemaks, kui olin arvanud. Minu ülesandeks oli nõustada teismelisi, kes olid hädas depressiooni, ärevuse ja traumadega. Olin pühendanud aastaid eriala omandamisele, kuid nüüd tundsin end läbikukkununa, sest ma ei märganud mingeid muutusi oma klientide elus. Hakkasin käima uues kirikus, mille logol olid ülespoole suunatud nooled. Pastor selgitas, et koguduse eesmärgiks on teha kõike Jumala auks. Pikapeale hakkasin sellise vertikaalse eluviisi olemust mõistma. Jumala teenimine ei tähenda pelgalt Piibli lugemist, palvetamist, annetamist ja kirikus käimist. Lisaks on palju muid võimalusi, näiteks sellised igapäevased tegevused nagu koristamine, pere eest hoolitsemine, sõprade toetamine ja tööl käimine ka siis, kui tulemused on kaheldavad. Olen mõistnud, et minu asi pole kõiki probleeme lahendada, vaid olla Kristuse valguseks noorte elus. See teadmine on andnud mu tööle uue mõtte – igapäevane saab igavikulise tähenduse. Au olgu Jumalale!

Heather Artushin (Michigan, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meid pühendada kogu elu Sinu teenimisele. Juhi meie sõnu ja tegusid nii, et saaksime jagada Sinu armastust kõigi inimestega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Teen oma tööd Jumala auks.

PALVE TULIPUNKT:
SOTSIAALTÖÖTAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.