Võitjad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Ilmutusraamat 21:1-7

Kes võidab, see riietatakse samamoodi valgete rõivastega. Mina ei kustuta tema nime eluraamatust ning ma tunnistan tema nime oma Isa ees ja Isa inglite ees. (Ilmutusraamat 3:5)

Mind on alati köitnud kuulsate olümpiavõitjate hiilgavad saavutused, kuid viimasel ajal on mind üha enam häirinud dopinguskandaalid, ebaõiglased kohtunikud ja mitmesugused manipulatsioonid. Kas suur võit on alati ausalt saadud? Olen hakanud mõistma väikeste ja tähelepandamatute võitude tähtsust. Meie kandis on palju emasid, kes alustavad päeva väga vara ja kasutavad viletsat transporti tööle jõudmiseks, et oma lapsi ülal pidada. Imetlen neid, kes on suutnud sõltuvustest vabaneda ja uut elu alustada. Tunnen üht endist müüriladujat São Paulos, kes kaotas õnnetuses mõlemad jalad, hüljati abikaasa poolt ja pidi leidma mingi võimaluse ellu jäämiseks. Ta omandas uue eriala, abiellus uuesti ja saab nüüd hästi hakkama. Olgu spordis või elus üldiselt, võitjad on need, kes raskuste ees ei alistu. Ilmutusraamat kasutab võidule viitavaid sümboleid, et julgustada tagakiusatud kristlasi usule kindlaks jääma. Kui vaatame Jumalale, suudame vastu pidada ja kõik takistused ületada.

José Aparecido (Minas Gerais, Brasiilia)

PALVE:
Armas Jumal, julgusta meid väljakutsetele vastu astuma. Aita meid vastu pidada, et saavutaksime võidu Sinus. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Raskused kinnitavad usku.

PALVE TULIPUNKT:
LIHTSAD KANGELASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.