Kõik on kutsutud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Galaatlastele 3:26-29

Kui see sünnib, siis ei ole enam kreeklast ega juuti, ei ümberlõigatut ega ümberlõikamatut, ei umbkeelset ega sküüti, ei orja ega vaba, vaid kõik ja kõikides on Kristus. (Koloslastele 3:11)

Kasvasin üles lõunaosariigis väga vaese rentniku pojana. Kord kuulsin, et ühel meie mängukaaslasel oli tulemas sünnipäev. Peole pidi tulema palju lapsi, kõigile pidi jätkuma jäätist ja kooki. Mõtlesin kogu nädala sellele peole ja olin põnevil. Siis selgus tegelikkus – mina ei saanud kutset. Esimest korda elus sai mulle osaks solvang ja tõrjutus, mille tegelik põhjus oli meie perekonna vaesus. Õnneks ei pea ma muretsema oma koha pärast Kristuse Ihus. Kõik, kes armastavad Issandat, kahetsevad patte ja püüavad elada rahus kaasinimestega, on oodatud Kristuse laua äärde. Tema ei hinda meid maise vara või sotsiaalse tausta järgi. Oleme kõik patused ja vajame Jumala võrratut armu. Kristuse eeskujul võime kutsuda kõiki sellesse rõõmsasse osadusse.

Gary Lee Griffin (Georgia, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita mõista kaasinimeste vajadusi, avades neile oma kirikute uksed ja kutsudes nad Kristuse laua äärde. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ei tõuka mind kunagi ära.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME ÜKS KRISTUSES

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.