Usukindlus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Jeremija 29:10-13

Sest Jumala sõna on elav ja tõhus ja vahedam kui ükski kaheterane mõõk ning tungib läbi, kuni ta eraldab hinge ja vaimu, liigesed ja üdi, ning on südame meelsuse ja kaalutluste hindaja. (Heebrealastele 4:12)

Ühel raskel eluperioodil juhtusin lugema ridu Jeremija raamatust: “Sest mina tunnen mõtteid, mis ma teie pärast mõlgutan, ütleb Issand: need on rahu, aga mitte õnnetuse mõtted, et anda teile tulevikku ja lootust.“ (Jr 29:11) Olin sel ajal töötu ning seisin silmitsi rahapuuduse ja pereprobleemidega. Selles lootusetus ja kurvas olukorras aitasid mind vastu pidada üksnes Jumala tõotused, mis pidid täituma omal ajal. Mõistsin, et pean veel usus kasvama ja otsustasin keskenduda oma elus vaimuviljadele, milleks on armastus, rõõm, rahu, pikk meel, lahkus, headus, ustavus, tasadus ja enesevalitsus. (Gl 5:22-23) Kui kõik läheb elus hästi, pole raske ka Jumalale ustav olla. Kui meie usk proovile pannakse ja tegelikkus osutub hoopis erinevaks sellest, mida lootsime, siis vajame enamat. Ma tean, et mind ootavad ees uued katsumused, kuid tean ka seda, et kui usaldan Jumala tõotusi, näen tema hea plaani täitumist oma elus.

Monique Acevedo (Valle del Cauca, Colombia)

PALVE:
Lootuse Jumal, aita meid vastu minna väljakutsetele, mis aitavad vaimulikult kasvada. Kõneta meid ja täida me südamed ja meeled oma tõega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalal on minu jaoks hea plaan.

PALVE TULIPUNKT:
TÖÖTUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.