Valmisolek teenida

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Peetruse 4:10-11

Ära karda, sest mina olen sinuga; ära vaata ümber, sest mina olen su Jumal: ma teen su tugevaks, ma aitan sind, ma toetan sind oma õiguse parema käega! (Jesaja 41:10)

Sõber Fred on olnud mulle eeskujuks Issanda teenimisel. Ta alustas oma karjääri keskkooliõpetajana, kuid mõistis peagi, et noored inimesed vajavad oluliste otsuste tegemisel vaimulikku abi. Pärast palves juhatuse otsimist ja abikaasa Dorothyga nõu pidamist otsustas Fred lahkuda koolist, et rajada teenistus riskinoorte aitamiseks. See 38 aastat tagasi tehtud ususamm on aidanud tuhandeid teismelisi ning töö jätkub tänase päevani. Fred andis juhtimise edukalt üle noorematele ja otsustas uue väljakutse kasuks. 2004. aastal rajati tema juhtimisel rehabilitatsiooniteenistus vabanenud vangide aitamiseks, kus on endiselt rõhk isiklikul suhtel Kristusega. Küsisin kord Fredilt ja Dorothylt, mis ajendas neid kristlikusse teenimistöösse astuma. Nende vastus kõlas järgmiselt: “Meie vastasime jaatavalt ja Jumal tegi ülejäänu.” Jumal ei oota meilt erakordseid võimeid, vaid lihtsalt valmisolekut teda teenida.

John D. Bown (Minnesota, USA)

PALVE:
Armas Jumal, toome Sulle tänu ligioleku eest igas olukorras. Aita meid olla Sinu kuningriigi alandlikud ja usaldavad teenijad. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal vajab meie otsust.

PALVE TULIPUNKT:
VANGLAST VABANENUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.