Kaastunde külv

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:1-12

Rõivastuge siis nagu Jumala valitud pühad ja armastatud südamliku kaastundega, lahkusega, alandlikkusega, tasadusega ja pika meelega. (Koloslastele 3:12)

Olin sunnitud pöörduma kiirabisse seoses astmahooga. Ooteruumis istus minu kõrvale 5-aastane poiss Dominic, kelle pea oli sidemes. Kuna ta oli ilmselt hirmul, otsustasin teda veidi julgustada. Näitasin talle oma nutitelefonist fotosid loomadest ja me saime otsekohe hea kontakti ning tundsime end mõlemad paremini. Siis märkasin pisarates vanemat naist ruumi teises ääres. Dominic tahtis teada, miks naine nutab ja me läksime küsima. Naist rõõmustas meie tähelepanu ning peagi vaatas Dominic meie uue sõbra telefonist pilte koduloomadest ja lastelastest. Rõõmus suhtlemine aitas meil kõigil oma muresid unustada. See kogemus näitas, et saame võtta Jumala headuse endaga kõikjale kaasa. Kui külvame kaastunnet, hakkab see kiiresti kasvama ja paljunema. Iga meie sõna ja tegu toogu au Jumalale!

Lin Daniels (Massachusetts, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, täname Sinu suure kaastunde eest. Aita leida võimalusi Sinu armu ja halastuse jagamiseks kaasinimestele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala headus võib jõuda minuni nende kaudu, kes kannatavad.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES VAJAVAD KIIRABI

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.