Max

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 10:1-14

Temale avab uksehoidja ning lambad kuulevad ta häält, tema hüüab oma lambaid nimepidi ning viib nad välja. (Johannese 10:3)

Mul on kass Max, kes pole just eriti tark, kuid armastab väga inimeste lähedust. Hommikusöögi ajal tuleb ta alati minu juurde, paneb käpad mu põlvedele ja ootab sügamist. Kui ma vannituppa lähen, satub ta paanikasse, tormab trepist üles ja teeb haledat häält. Kass rahuneb maha alles siis, kui ukse avan ja talle teatan: “Kõik on hästi, Max!” Minu suhe Maxiga meenutab vahel minu suhet Jumalaga. Ta on alati minu lähedal, kuid vahel kaotan ta silmist ja unustan ta ligiolu. Siis tabab mind võõrandumine ning segadus. Muidugi mõistan hiljem oma rumalust, kuid Looja on alati minuga kannatlik. Kui hakkan Jumalat otsima, kõnetab ta mind nimepidi ja kinnitab mu usku.

Clint Bowman (Põhja-Carolina, USA)

PALVE:
Armas Jumal, aita kuulda ja järgneda Sinu kutsele.Palvetagem Jeesuse õpetuse kohaselt: „Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kui eksin, kutsub Jumal mind nimepidi.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES ON KAOTANUD JUMALA SILMIST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.