Imeline looming

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 139:13-18

Sest sina valmistasid mu neerud ja kudusid mind mu ema ihus. Ma tänan sind, et olen nii kardetavalt imeliselt loodud. Imelised on sinu teod, seda tunneb mu hing hästi. (Psalm 139:13-14)

Mu elus oli periood, mil kannatasin masenduse ja madala enesehinnangu all. Küsisin vahel, kas selline elu on üldse elamist väärt. Kuigi ma sattusin aeg-ajalt kirikusse, otsustasin viimaks ema nõudmisel hakata seal regulaarselt käima. Kord juhtusin kuulma jutlust sellest, kuidas oleme kõik loodud Jumala näo järele. Pärast teenistust osalesin väikegrupis, mille liikmed jagasid avameelselt oma probleeme. Rääkisin seal oma depressioonist ning minu üllatuseks oli see paljudele tuttav teema. Ütlesin, et olen alati valmis sel teemal abivajajatega rääkima. Ilmselt rääkis Jumal tookord minu kaudu, sest tollest ajast alates olen sageli aidanud meie gruppi kuuluvaid kaaskristlasi. Näib, et ligimeste aitamine ongi minu and. Teen praegu doktoritööd psühholoogias. Olen mõistnud, et Jumal juhatab meid õigele kohale ja teeb seda just õigel ajal.

Kevin Alch (Texas, USA)

PALVE:
Kõigeväeline Jumal, täname Sind Poja eest, kelle ristisurm tõi meie pattude lunastuse ja tegi meist uue loodu. Aita kasutada targasti Sinult saanud andeid. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal on mulle andnud anded teiste teenimiseks.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES KANNATAVAD DEPRESSIOONI ALL

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.