Isa ligiolu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Joosua 1:1-9

Eks ole mina sind käskinud: Ole vahva ja tugev! Ära kohku ja ära karda, sest Issand, su Jumal, on sinuga kõikjal, kuhu sa lähed! (Joosua 1:9)

Lastena mängisime koos noorema vennaga meie perele kuuluva poekese lähedal. Kord hakkas üks suur poiss meid kiusama ja ma jooksin hirmunult vanemate juurde. Paraku oli neil kiire ja nad saatsid mind minema. Jäin oma hirmuga üksinda. Õhtul märkas isa minu murelikkust ja ma sain talle oma probleemist rääkida. Isa julgustas mind ja soovitas järgmisel korral kiusajale vastu astuda ja öelda, et isa on lähedal ja valmis appi tulema. Pärast vestlust tundsin end julgena nagu lõvi. Järgmisel päeval ilmus kiusaja taas välja, kuid nähes minu julgust ja kuuldes mu isast, tegi ta kohe minekut. Nüüd pean vahel oma lastele abi ja kaitset pakkuma. Kui aga seisan ise silmitsi mõne vaenlasega, pöördun alati taevase Isa poole, kes annab mulle vajaliku julguse. See on meile antud tõotus, mille kohaselt on Jumal alati meiega ja teeb meid tugevaks.

David Livingstone (Bangalore, India)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind, et oled alati meie kõrval ja annad julguse vaenlastele vastu seista. Juhi meid oma jumaliku väega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Koos Jumalaga astun väljakutsetele vastu.

PALVE TULIPUNKT:
KIUSAMISTE OHVRID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.