Kiituslaul

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 92:1-5

…saage täis Vaimu, lauldes omavahel psalme, hümne ja vaimulikke laule, lauldes ja pilli mängides kogu oma südamega Issandale. (Efeslastele 5:18-19)

Ma pole elukutseline muusik, kuid olen alati mitmesugustes koorides laulnud. Paraku sain mõned aastad tagasi viiruse, mille tagajärjel tekkis mul häälepaelte halvatus. Ma ei saa enam valjul häälel rääkida või pikema aja jooksul vestelda, sest häälepaelad väsivad ja pean neile puhkust andma. Laulmine, kõnepidamine ja lastelastele lugemine tähendavad nüüd tõsist väljakutset. Alguses tundsin end väga halvasti, sest laulmine tegi mulle rõõmu ja lisaks oli see minu viis Jumalat teenida. Nüüd olen leidnud, et võin rõõmustada ka teiste tehtud muusikat kuulates. Kui loen samal ajal laulusõnu, suudan paremini keskenduda vaimulike laulude sisule. Mind ei vaeva enam tunne, et olen kaotanud võime Jumalat lauluga tänada. Nüüd kogen osadust Jumalaga uuel viisil ja sügavama tunnetusega. Ma kiidan teda südamega.

Jennifer B. Jones (New York, USA)

PALVE:
Hea Issand, aita elada Sulle meelepärasel viisil. Saagu nii meie sõnad kui teod kiituslauluks Sinu pühale nimele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal teab, mis on minu südames.

PALVE TULIPUNKT:
KÕNEHÄIRETEGA INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.