Raskusi ületades

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Kohtumõistjad 7:1-8; 8:11-12

Aga Jeesus vastas neile: „Tõesti, ma ütlen teile, kui teil oleks usku ja te ei mõtleks kaksipidi, siis te ei teeks üksnes seda, mis juhtus viigipuule, vaid kui te sellele mäele ütleksite: „Kerki ja kukuta end merre!”, siis see sünniks. (Matteuse 21:21)

Kuigi mu abikaasa Kamlesh töötab täisajaga, otsustas ta omandada kõrghariduse. Kolmandal kursusel toodi eksamid ootamatult ettepoole ja tal jäi liiga vähe aega õppimiseks. Püüdsin murelikku abikaasat julgustada Jumala sõnaga, mille leiame tänasest tekstist. Issand tõotas Gideonile, et piisab vaid kolmesajast mehest, et saada võitu midjanlaste üle (Km 7:7). Kui Jumal vähendas Gideoni vägesid edu nimel 300 meheni, siis võis ta ka mu abikaasat aidata lühikesele ettevalmistusajale vaatamata. Kamlesh oli tõepoolest Jumala abiga eksamitel edukas. Jumalal polnud plaanis kasutada tuhandeid sõjamehi, sest sel juhul oleks võit tulnud inimliku jõu läbi. Vaid 300 sõjamehega saavutatud edu osutas aga üksnes Jumala abile. Jumal õnnistas samal viisil mu abikaasat, kel oli vähe aega õppimiseks ning palju pere ja tööga seotud kohustusi. Kõik need takistused näisid ületamatu mäena, kuid Pühakirja usaldades suutsime raskused Jumala abiga ületada. Tänu olgu Jumalale!

Sushma Kamlesh Macwan (Gudžarat, India)

PALVE:
Armas Jumal, oleme tänulikud, et annad meile vajaliku vastupidavuse eesmärgi saavutamiseks, raskustele ja katsumustele vaatamata. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Koos Jumalaga oleme raskustele vaatamata edukad.

PALVE TULIPUNKT:
TÖÖTAVAD ÜLIÕPILASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.