Usaldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:31-39

Sest ma olen veendunud, et ei surm ega elu, ei inglid ega peainglid, ei praegused ega tulevased, ei väed, ei kõrgus, ei sügavus ega mis tahes muu loodu suuda meid lahutada Jumala armastusest, mis on Kristuses Jeesuses, meie Issandas. (Roomlastele 8:38-39)

Tänane kirjakoht sai minu jaoks uue tähenduse mõned aastad tagasi, kui pidin seisma silmitsi oma vanema lapse surmaga. Ma mattusin emotsioonide laviini alla ja ei saanud millestki aru. Olin alati uskunud, et mis iganes ka ei juhtuks, Jumala peale ei vihastata. Siis juhtusin lugema kirja roomlastele ja see andis selgust: inimene ei saa otsustada Jumala üle. Miski ei saa meid lahutada Jumala armastusest, kuid see ei tähenda, et halbu asju kunagi ei juhtuks. Jumal jääb meiega ka traagilistes õnnetustes ja lähedaste kaotuses. Selles teadmises saame kõik oma tunded Jumala ette tuua ning siis saab alguse Jumala tõotuse kohaselt tervenemine. Koos sellega saabub hingerahu.

Jennifer Floyd (Florida, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meid mõista, et Sina oled Jumal, kelle poole võime hüüda, kelle juurde võime tulla oma valuga ning saada abi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal mõistab kõiki meie tundeid.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME JUMALAGA AUSAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.