Armust päästetud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 2:1-10

Sest teie olete armu läbi päästetud usu kaudu - ja see ei ole teist enestest, vaid see on and Jumalalt. (Efeslastele 2:8)

Elan Hong Kongis, kus lapsed õpivad juba varases nooruses omavahel võistlema. Koolis oli kõigi eesmärgiks tippu jõuda. Alati, kui keegi minust parema tulemuse saavutas, otsustasin järgmisel korral enam pingutada ja edukam olla. Vahel see ka õnnestus, kuid ma ei tundnud sellest mingit rõõmu, vaid pigem pingutusest tingitud väsimust. Ülikooli teisel kursusel halvenes mu tervis ja ma hakkasin kaalu kaotama. Mul õnnestus kuidagi ülikool lõpetada, kuid tulevik oli ebakindel. Kartsin, et nõrga tervise tõttu pole mul häid väljavaateid. Sel ajal lugesin Piiblit, mis julgustas mind siis ja aitab ka praegu. Mõistsin, et olen armust päästetud, mida ma pole ära teeninud. Jumal ei oota minult edukust ja kõrget staatust, vaid armastab ja õnnistab kõiki, kes tema poole hüüavad. Rasketel aegadel ehitatakse meid vaimulikult üles Pühakirja ja Jumala armastuse läbi.

Flo Au (Hong Kong, Hiina)

PALVE:
Armuline Jumal, tänu Sulle, et meie pääste ei sõltu meie saavutustest. Aita jääda Sinu lähedale kõigil meie elupäevadel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal armastab mind saavutustele vaatamata.

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES PEAVAD END EDUGA TÕESTAMA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.