Jumala kuulamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Heebrealastele 12:1-3

Ja Issand tuli ning seisis ja hüüdis nagu eelmistel kordadel: „Saamuel! Saamuel!” Ja Saamuel vastas: „Räägi, sest su sulane kuuleb!” (1. Saamueli 3:10)

Kui ma hambakliinikust välja astusin, kuulsin hüütavat oma nime. Mind oli märganud üks tuttav. Vahetasime tervituse, kuid enne vestluse alustamist helises tema telefon. Ta võttis selle välja, heitis ekraanile pilgu ja hakkas siis tekstisõnumit saatma. “Kas pere on terve?” üritasin vestlust alustada, kuid vastuseks sain vaid noogutuse. Sõnumi kirjutamine venis pikaks ja minu aeg sai otsa. Jätsin hüvasti ja tegin minekut. Tagasi vaadates nägin teda ikka veel sõnumit saatmas. Mind tabas mõte, et olen vahel samal viisil Jumalaga suhelnud. Sageli on minu vaikne aeg koos Jumalaga äkitselt lõppenud, sest on tulnud telefonikõne, koputus uksele, kiire asjatoimetus või on meenunud mõni oluline asi, mis jäi ostmata. On lihtne lasta oma tähelepanu Jumalalt kõrvale juhtida, kuid tema ei kaota meid kunagi silmist.

Julia Cutting (Inglismaa)

PALVE:
Hea Issand, anna meile andeks, kui tühised asjad meid peamisest kõrvale juhivad. Aita meid keskenduda ja hinnata Sinu läheduses veedetud aega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ei lase mind kunagi silmist.

PALVE TULIPUNKT:
ET RÄÄGIKSIME JUMALAGA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.