Viljad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 15:1-8

Mina olen viinapuu, teie olete oksad. Kes jääb minusse ja mina temasse, see kannab palju vilja, sest minust lahus ei suuda te midagi teha. (Johannese 15:5)

Meie pastor jutlustas hiljuti viinapuust Johannese evangeeliumi 15. peatüki põhjal. Ta märkis, et kuigi puu võib olla väga viljakas, on selle vili mõeldud nautimiseks teistele elusolenditele, mitte puule endale. Mulle meeldib väga süüa viinamarju, õunu, apelsine ja meloneid, kuid pärast seda jutlust mõtlen enam viljakusele üldiselt. Jumal soovib näha meie elus enam vilju, et saaksime neid jagada kaasinimestega. Et olla viljakas, peaksime olema ühendatud Jeesusega. “Jääge minusse, ja mina jään teisse. Nii nagu oks ei suuda kanda vilja omaette, kui ta ei jää viinapuu külge, nõnda ka teie, kui te ei jää minu külge.“ (Jh 15:4) Parim viis jääda temasse on lugeda Pühakirja iga päev, mõtiskleda selle üle ja rakendada ellu. Siis saame olla õnnistuseks ligimestele ja tuua au Jumalale.

Meliana Santoso (Ida-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Armas Jumal, aita jääda Sinu armastusse, et saaksime kanda enam vilja. Aita olla õnnistuseks teistele ja tuua au Sinu nimele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Toon au Jumalale, kui olen teistele õnnistuseks.

PALVE TULIPUNKT:
ET JAGAKSIME OMA VILJU TEISTEGA

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.