Lõuend

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Galaatlastele 5:22-26

Aga Vaimu vili on armastus, rõõm, rahu, pikk meel, lahkus, headus, ustavus, tasadus, enesevalitsus - millegi niisuguse vastu ei ole Seadus. (Galaatlastele 5:22-23)

Aastaid tagasi osalesin maastikumaali kursustel. Me maalisime õlivärvidega vabas õhus. Õlivärv kuivab aeglaselt ja algajal kunstnikul on aega vigu parandada ning värvi maha pühkida, et vajadusel uuesti alustada. Olen tajunud samal viisil Jumala kätt oma elus tegutsemas. Iga uus päev on võimalus luua kaunis pilt, mille värvideks on armastus, rõõm, rahu, pikk meel, lahkus, headus, ustavus, tasadus, enesevalitsus. Paraku võib seda harmooniat rikkuda minu isekus ja kohtumõistmine. Need värvid on tuhmid ja hallid. Kui õhtul selgub, et minu maalritöö sai sel päeval väga vilets, siis võin paluda Jumalat, et ta selle ära pühiks. Püüan alustada uut päeva puhta lõuendiga ja kanda sellele Jumala abiga erksaid värve, mida annavad Vaimu viljad.

Kendra Lelie (Pennsylvania, USA)

PALVE:
Issand, Sina oled alati kohal ja valmis andestama meile meie patud. Aita meid mõista, et oleme alati oodatud Sinu juurde. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Milliseid värve kasutan täna?

PALVE TULIPUNKT:
KUNSTNIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.