Jumala saadik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 30:8-12

Olge vahvad ja tugevad, ärge kartke ja ärge tundke hirmu nende ees, sest Issand, su Jumal, käib ise koos sinuga, tema ei lahku sinust ega jäta sind maha! (5. Moosese raamat 31:6)

Aastaid tagasi, kui elasin Venemaal, sain kutse kristlikule konverentsile Ungaris. Tol ajal oli reisimine raske: ma ei rääkinud kohalikku keelt, võõral maal oli keeruline orienteeruda ning kaasavõetud rahast ei jätkunud taksosõiduks. Budapesti rongis istus mu lähedal vanem mees, kes oleks ilmselt osanud teed näidata, kuid ma kartsin teda kõnetada. Kindlasti mäletas ta terrorit, millega nõukogude väed 1956. aastal Ungari ülestõusu maha surusid. Kuidas ta mulle vastab, kui temaga vene keeles räägin? Pärast palvetamist võtsin siiski julguse kokku ja palusin abi. Mees haaras mu kohvri, juhatas mind bussipeatusse, ostis pileti ja palus juhil mind õiges kohas maha panna. Siis surus ta mul naeratades kätt ja lahkus. Läbi Budapesti kauni vanalinna sõites jäi mul üle vaid tänada taevast Isa, kes oli abilise saatnud. Ma mõtlesin Jumala tõotusele: “Ma ei hülga sind ega jäta sind maha!” (Hb 13:5)

Tatiana Claudy (Indiana, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meid mitte muretseda ja usaldada kõiges Sind, kes oled meie varjupaik ja tugevus. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Loodan igas olukorras Jumala abile.

PALVE TULIPUNKT:
ET USALDAKSIME ALATI JUMALAT

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.