Heldus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 21:1-4

Sest need kõik panid oma küllusest Jumalale anniks, kuid tema pani oma kehvusest kogu elatise, mis tal oli. (Luuka 21:4)

Minu abikaasa käis meie paariaastase lapselapselapse Carsoniga jalutamas. Tagasi jõudes ulatas poiss mulle roosi, mille ta oli teelt leidnud. See oli närtsinud ja ainult üks õieleht oli veel alles. Kurvale vaatepildile vaatamata oli mul kingitusest palju enam rõõmu, kui mistahes kaunist ja hinnalisest buketist. Olin selle kingituse saanud kelleltki, keda väga armastan. Jeesus märkas vaest lesknaist, kes ohverdas oma viimased leptonid templile. Jumal rõõmustab, kui väljendame oma armastust tema vastu sellega, mis meil on. Me saame anda palju väärtuslikku – aega, oskusi ja rahalisi vahendeid. Meil on võimalus kasutada oma aega Piibli uurimiseks, palveks, ligimeste aitamiseks. Vahel võib meie panus tunduda teiste omaga võrreldes kesine, kuid Jumala silmis maksab viimaks vaid armastus, millega me anname.

Joanne Fleck (Oregon, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid olla rõõmsad ja helded andjad. Palvetagem Jeesuse sõnadega: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Annan Jumalale oma parima.

PALVE TULIPUNKT:
LASTEKASVATUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.