Jumala riik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 12:4-8

Sest nii nagu ihu on üks tervik ja sel on palju liikmeid, aga kõik selle ihu liikmed, kuigi neid on palju, on üks ihu, nõnda on ka Kristus. (1. korintlastele 12:12)

Meie vannitoas kasvab jõulukaktus, mille kaunid õied rõõmustavad meid ka kõige pimedamal aastaajal. Kui teised taimed võitlevad lühikestel talvepäevadel ellujäämise nimel, tunneb meie kaktus end vannitoas hästi. Samal viisil vajame inimestena õiget keskkonda, et õitseda ja vilja kanda. Igaüks meist on omal viisil väärtuslik.Jõulukaktus saab läbi vähese valgusega ja õitseb varjus. Ka paljud kristlased ei taha olla tähelepanu keskpunktis, küll aga elada mõtestatud ja viljakat elu. See on võimalik siis, kui saame kasutada meile Jumalast antud andeid õigel ajal ja õiges kohas, tuues maailmale lootust ja ehitades üles Jumala riiki. Meile kõigile on antud võime õitseda ja vilja kanda oma kogukonnas, maal ja kogu maailmas.

Nils-Åke Nilsson (Rootsi)

PALVE:
Armas Jumal, aita meid märgata ja kasutada andeid, mis meile on antud, et meie elud oleksid viljakad ja tooksid Sinule au. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kasutan täna oma andeid Issanda teenimiseks.

PALVE TULIPUNKT:
KRISTUSE IHU ÜHTSUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.