Unustamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 103:8-14

Vennad, ma ei arva endast, et ma selle olen kätte saanud, ühte aga ma ütlen: Ma unustan kõik, mis on taga, ja sirutun eesoleva poole, ma püüdlen sihtmärgi poole, Jumala üleva kutsumise võiduhinna poole Kristuses Jeesuses. (Filiplastele 3:13-14)

Olen unustamise tõttu mitmeid piinlikke hetki üle elanud. Vahel ei suuda ma taaskohtumisel mõne vana tuttava nime meenutada. Inimsuhete seisukohalt võivad unustamisel olla ebameeldivad tagajärjed, kuid tänane kirjakoht räägib unustamisest, mille eest peaksime tänulikud olema. Jumal on meie patu kõrvaldanud ja unustanud: “Sest ma annan andeks nende süü ega tuleta enam meelde nende pattu.“ (Jr 31:34) Tänan Jumalat selle unustamise eest ja palun, et võiksin samuti unustada mineviku vead ja pettumused ning halva, mida teised on minu vastu teinud. Pauluse kombel unustan kõik, mis on taga, ja sirutun eesoleva poole. See aitab ka iseendale andestada ja lootusrikkalt tulevikku vaadata. Vahel ütlevad inimesed, et nad on valmis andestama, kuid mitte unustama. Jumal on lubanud teha mõlemat.

Rebecca Seaton (Tennessee, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, täname Sind, et oled lubanud meile andestada ja meie patud unustada, kui neid tunnistame. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ei tuleta mu patte meelde.

PALVE TULIPUNKT:
MÄLUKAOTUSE ALL KANNATAVAD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.