Hea Karjane

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Psalm 23:1-6

Otsekui karjane hoiab ta oma karja, kogub oma käsivarrega tallekesi ja kannab neid süles, talutab imetajaid lambaid. (Jesaja 40:11)

Kord külastasin oma onu farmi, mis asub Tulbagh piirkonnas Lõuna-Aafrikas. Kuna üks tema lammastest õhtul puudus, läksime koos karjamaale kadunut otsima. Hakkas juba pimenema, kui kuulsime nõrka häälitsust. Lammas oli kukkunud kraavi ja sinna kinni jäänud. Olime mõlemad Jumalale tänulikud, kes meid õigesse kohta otsima juhatas. Too mälestus kinnitab mu usku Heasse Karjasesse, kes on mind aidanud enam kui 30 aastat kestnud võitluses hulgiskleroosiga. Ühel raskel perioodil, kui mu tervise pärast palvetati, kuulsin julgustavat sõnumit: “Jumala jaoks oled tall, kelle ta on leidnud ja keda ta süles kannab.” Jumal tunneb meid kõiki nimepidi, nagu Johannese evangeelium seda väljendab: “Mina olen hea karjane ja tunnen omi ja minu omad tunnevad mind.“ (Jh 10:14)

Clare Drew (Gauteng, LAV)

PALVE:
Armastav Karjane, toome Sulle tänu kaitse ja pääste eest. Aita meid tähele panna Sinu häält ning sellele järgneda. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Hea Karjane teab mu nime.

PALVE TULIPUNKT:
KARJASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.