Halastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:12-17

Ja mida nõuab Issand sinult muud, kui et sa teeksid, mis on õige, armastaksid headust ja käiksid alandlikult koos oma Jumalaga? (Miika 6:8)

Tänane kirjakoht Miika raamatust on mõtlemapanev. Olen alati püüdnud seista õigluse eest ning mind ärritavad vahel õigusorganite otsused. Näiteks miks pääsevad vahel kurjategijad karistusest tervislikel põhjustel? Kas nad ei vääri samasugust kannatust, nagu nende ohvrid on pidanud taluma? Kui sellised küsimused üles kerkivad ja ma tõsiselt järele mõtlen, siis jõuan tavaliselt järeldusele, et ma ei pea silmas niivõrd õigluse jaluleseadmist, kuivõrd kättemaksu. Paraku ei oota Jumal kättemaksu, vaid halastust. Selline hoiak annab hingerahu, sest parim kohtunik on Jumal, kes ütleb alati viimase sõna. Kristlastena on meil võimalus ilmutada Jumala armu, mis pakub uut võimalust. See võib olla väga raske, kuid ometi parim viis väljendada Jumala armastust, mis on meile endile osaks saanud.

Melissa Ramoo (New South Wales, Austraalia)

PALVE:
Armas Jumal, täname Sind, et oled meile andnud uue võimaluse. Anna meile jõudu ja tarkust kohelda samal viisil oma ligimesi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Halastus ilmutab Jumala armastust.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME ARMULISED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.