Õige küsimus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 3:6-11

Nõnda on ka minu sõnaga, mis lähtub mu suust: see ei tule tagasi mu juurde tühjalt, vaid teeb, mis on mu meele järgi, ja saadab korda, milleks ma selle läkitasin. (Jesaja 55:11)

Olime hilisõhtul teel koju ja märkasime ühel ristteel suurt plakatit, millelt võis lugeda “Jeesus on ainus tee taevasse. Kuhu viib sinu tee?” Mu abikaasa kahtles sellise loosungi mõttekuses. Olin alguses sama meelt, kuid siis jäin mõttesse. Kas esitame alati õigeid küsimusi? Arvasin kuulvat Püha Vaimu häält: “Millal jagasid viimati ise oma usku?” Jeesuse viimane korraldus jüngritele algas sõnaga “Minge!”, seega peaksime kõik osalema uute jüngrite tegemisel. Me ei peaks kritiseerima teiste pingutusi, vaid tegema oma osa. Igaüks on kutsutud jagama usku omal viisil. Kuulutamise meetodile vaatamata võib Jeesus meie pingutusi imelisel viisil õnnistada. Kristuse vägi ilmutab end inimeste töö kaudu. Meie ülesanne on keskenduda õigele eesmärgile ning tulemuste eest hoolitseb Jumal. Kõige olulisem on meie valmisolek.

Stephen Johnson (California, USA)

PALVE:
Armas Issand, aita meid osaleda uute jüngrite tegemisel. Näita meile inimesi, kellega saaksime jagada Sinu armastust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas kuulutan täna Kristust?

PALVE TULIPUNKT:
ET TOETAKSIME USUKAASLASI

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.