Sillad

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Heebrealastele 13:1-3

Kuna see oli Jumal, kes Kristuses lepitas maailma enesega ega arvestanud neile nende üleastumisi ning on pannud meisse lepitussõna. Meie oleme nüüd Kristuse käskjalad, otsekui Jumal ise julgustaks meie kaudu. (2. korintlastele 5:19-20)

Meie kõrgkoolides pakutakse tasanduskursusi, mille eesmärgiks on aidata keskkoolist tulnud noortel ületada akadeemilisi puudujääke, mis võivad neile ülikoolis õppimisel takistuseks saada. Valmistudes suviseks kursuseks tulin mõttele, et Jumal on meile kõigile andnud elus võimaluse ületada mingeid puudujääke. Me saame jagada ligimestega meile antud vahendeid, olgu toidu või riiete näol. Meil on võimalus anda lootust neile, kes on eksinud ja vangi sattunud. Vahel on meie võimuses tuua lepitust ja mõistmist tülis olevate inimeste vahele. Kõige olulisem on Jumala soov, et kasutaksime oma andeid selleks, et tuua inimesi Kristuse juurde. Evangeelium on jagamiseks. Kui anname end Issanda teenistusse ja jagame üksteise koormaid, võime ehitada uute võimaluste silla iseendale ja ligimestele.

Julie Hout Brown (Arkansas, USA)

PALVE:
Hea Issand, aita meid märgata teiste vajadusi ning pakkuda neile abi. Täname kõigi andide eest, mis on meie käsutuses. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Milliseid sildu saan täna ehitada?

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME ABIVALMID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.