Kaotusevalu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 14:1-6

Teie süda ärgu ehmugu! Uskuge Jumalasse ja uskuge minusse! Minu Isa majas on palju eluasemeid. Kui see nõnda ei oleks, kas ma siis oleksin teile öelnud, et ma lähen teile aset valmistama? (Johannese 14:1-2)

Minu abikaasa Paulette lahkus igavikku pärast meie 50 aastat kestnud abielu. Ta suri ootamatult infarkti tagajärjel ning ma ei olnud selliseks kaotuseks valmis. Mu elu muutus täielikult ja üksnes usk aitas mind leinast läbi minna. Tunnen endiselt kaotusevalu, kuid kristlasena tean, et Jeesus kannatab koos minuga ning Püha Vaim pakub selles lohutust. Kui mind haarab kurbus, otsin kaitset Kristuse juures, kes hoiab mind meeleheitesse langemast. Ta on andnud mulle tarkust, et tulla kaotusega toime ning õppida üksinda elama. Kristuse ristisurm on ühtlasi ülestõusmise loo algus. See annab meile põhjust rõõmustamiseks – meie armastatud on taevas Jumala juures.

Gary Dowdy (Tennessee, USA)

PALVE:
Kaastunde Jumal, anna meile jõudu, et saaksime üle kaotusevalust ja leiaksime rahu teadmisest, et meie armsad ootavad meid taevases kodus. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Issand, oled kilbiks mu ees. (Ps 3:4)

PALVE TULIPUNKT:
TÄNULIKKUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.