Issanda nimel

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:12-17

Ja kõik, mida te iial teete sõnaga või teoga, seda tehke Issanda Jeesuse nimel, tema läbi Jumalat Isa tänades! (Koloslastele 3:17)

Paljud inimesed järgivad oma töös ja ka eraelus päevakava. Täitmist vajavad ülesanded võivad olla vahel väsitavad ja tüütud, kuid neid ei saa tegemata jätta. Negatiivse hoiakuga tehtud töö jääb sageli poolikuks. Kui meil on piisavalt tervist ja võimeid, siis oleks hea teha kõike rõõmsa südamega. Tänases kirjakohas julgustab Paulus meid tegema kõike Issanda Jeesuse nimel. Ta ütleb ka seda, et peaksime osutuda Jumala ees kõlblikeks töötegijateks (2Tm 2:15) ja et kõige olulisem on väljendada oma tegudega armastust (1Kr 13). Majapidamise eest hoolitsemine tundub mulle vahel väsitav, kuid Pauluse sõnade valgel olen mõistnud, et elukoha omamine tähendab meie maailmas tegelikult õnnistust. Kui töötan selle juures rõõmuga ja inimesed tahavad teada mu rõõmu põhjust, siis avaneb võimalus jagada neile head sõnumit.

Doug Brady (Alabama, USA)

PALVE:
Taevane Isa, täname Sind võimaluse eest teenida. Anna meile rõõmu ka siis, kui täidame meile ebameeldivaid ülesandeid. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Minu kaudu nähakse Kristust.

PALVE TULIPUNKT:
ET TEENIKSIME JUMALAT PARIMAL VIISIL

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.