Armuaeg

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 15:11-32

Kuid teie olete puhtaks pestud, te olete pühitsetud, te olete õigeks tehtud Issanda Jeesuse Kristuse nimes ja meie Jumala Vaimus. (1. korintlastele 6:11)

Minu kohustuste hulka pastorina kuulub ka hingehoiu korraldamine kohalikus haiglas. Kord kutsuti mind ühe vanema naisterahva juurde, kel oli ajuverejooks. Ta kartis surma ning kisendas nii Jeesuse kui minu poole. Püüdsin teda rahustada ja paanika põhjust välja selgitada. Naine oli veendunud, et ta patud on liiga suured, et taevariiki jõuda. Meenutasin Jeesuse tähendamissõna kadunud pojast ja Isast, kes meid avasüli ootab. Seepeale vaidles naine vastu, et tema jaoks võib olla liiga hilja. Rääkisin siis röövlist ristil, kellele Jeesus andestas viimasel hetkel. Palvetasime koos ning hirm asendus peagi sügava rahuga. Kohtusime järgmisel hommikul uuesti. Naine võttis mu käe ja ütles, et on nüüd kindel, et Jumal on andestanud ning ootab teda tagasi koju. Pole oluline, kas tuleme Jumala juurde esmakordselt või pöördume tagasi kadunud poegadena, kes kardavad, et nende patud on andestamiseks liiga suured. Võime tulla Isa ette mistahes olukorras kindla teadmisega, et ta andestab ja tervitab meid avasüli.

Scott Martin (New Jersey, USA)

PALVE:
Armas taevane Isa, aita meid mõista, et pole kunagi liiga hilja Sinu juurde tulla. Aita meid vastu võtta Sinu andestust ja armastust. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kunagi pole liiga hilja.

PALVE TULIPUNKT:
LOOTUSE KAOTANUD INIMESED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.