Heategu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 25:31-40

Ja kuningas vastab neile: „Tõesti, ma ütlen teile, mida te iganes olete teinud kellele tahes mu kõige pisematest vendadest, seda te olete teinud mulle.” (Matteuse 25:40)

Restoranist lahkudes olin sunnitud mööduma maas lamavast mehest. Mul oli kaasas karp allesjäänud toiduga ning ma otsustasin selle ära anda. Mees oli tänulik. Lisaks poetasid mõned möödakäijad talle mütsi sisse münte. Andmine tekitab alati hea tunde ja ligimeste aitamiseks pakub iga päev palju võimalusi. Võin osta veidi enam toitu ja annetada abivajajatele, võin hoida autos veepudeleid kodututele jagamiseks palaval päeval. Võin võtta aega inimestega rääkimiseks ja muidugi saan näidata üles viisakust liikluses, kus kõigil on alati kiire. Väikeste heategude kaudu saame jagada Jumala armastust ning kogeda ka ise andmisrõõmu.

Dean T. Skoglund (Minnesota, USA)

PALVE:
Armas Jumal, juhi meid iga päev nende juurde, keda saama aidata. Palvetagem: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4) Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Õndsam on anda, kui võtta.

PALVE TULIPUNKT:
KODUTUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.