Valmis tunnistama

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Peetruse 3:13-17

Pühitsege Issandat Kristust oma südames, olles alati valmis kostma igaühele, kes teilt pärib aru lootuse kohta, mis teis on. (1. Peetruse 3:15)

Armastan väga linde, kes elavad arvukalt meie järveäärse kodu ümbruses. Hankisin koguni parema fotoaparaadi, et neid jäädvustada. Tegin sellega esimesi katsetusi, kui märkasin korraga haruldasi lumehanesid mööda lendamas. Mul õnnestus need kaunid linnud pildile saada ja rohkem pole neid näha olnud. Linde pole lihtne jäädvustada – igaks juhuks peab alati valmis olema sobivaks hetkeks. Võimalused hea foto saamiseks tekivad tavaliselt ootamatult, aga kui mul aparaati kaasas pole, jääb üle vaid kahetseda. Võimalused oma usu kohta tunnistust anda ilmuvad sageli ootamatult. Peame olema alati avatud Püha Vaimu juhtimisele ja valmis andma tunnistust lootuse kohta Kristuses, sest mõne abivajaja tee võib ristuda meie omaga. Kas oleme siis valmis tunnistust andma?

Lori Herold (Illinois, USA)

PALVE:
Hea Issand, olgu meie usk nii ilmne, et ligimesed tahaksid sellest kuulda. Aita meid olla valmis andma tunnistust Sinu pääste ja armastuse kohta. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas väljendan oma usku täna?

PALVE TULIPUNKT:
FOTOGRAAFID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.