Meelemuutus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. korintlastele 9:20-23

Ei ole siin juuti ega kreeklast, ei ole siin orja ega vaba, ei ole siin meest ega naist, sest te kõik olete üks Kristuses Jeesuses. (Galaatlastele 3:28)

Kui täitusid mu viis aastat tööd pastorina USAs ning mul oli aeg lahkuda, korraldati mu perele pidulik lõunasöök. Minu üllatuseks võttis sõna kunagine ärimees George, kes oli alati istunud vaikselt koos naisega tagumises pingis. Tema sõnad liigutasid kõiki. George ütles, et viimase viie aasta jooksul on nad kaks korda pisaraid valanud. Esimene kord oli viis aastat tagasi, kui selgus et kogudus saab Korea pastori, teine kord nüüd, mil pastori määramisaeg saab täis. Esimesel korral oldi pettunud ja mures võimalike kultuurikonfliktide pärast, nüüd ollakse kurvad armastatud pastori lahkumise tõttu. Mõni aeg hiljem lahkus George igavikku, kuid tema sõnad on olnud mulle tänaseni suureks julgustuseks. Nagu ütleb tänane kirjakoht, oleme kõigile erinevustele vaatamata üks Kristuses. George õpetas mulle, et Jumala riiki ei ehitata sõnadega, vaid Kristuse armastusega.

KyungMo Koo (Maryland, USA)

PALVE:
Armas taevane Isa, aita meid mõista, et Sinu väes suudame ületada kõik maised takistused, mis seisavad meie teenistuse ees. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal aitab mind võõrastele kuulutamisel.

PALVE TULIPUNKT:
RAHVUSVAHELISED KIRIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.