Täiuslik armastus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Roomlastele 8:31-39

Armastuses ei ole kartust, vaid täiuslik armastus ajab kartuse välja, sest kartuses on karistus, aga kartja ei ole saanud täiuslikuks armastuses. Meie armastame, sest tema on meid enne armastanud. (1. Johannese 4:18-19)

Seitse aastat tagasi sündis teises maailma otsas meie esimene lapselaps Zachary. Kahjuks jäi ta elu lühikeseks. Vanemad valvasid lapse juures 12 tundi ning pidid siis olema tema surma tunnistajateks. See oli kõigile masendav kogemus, sest kaotasime kellegi, keda olime juba armastama hakanud. Laps ei jõudnud teha midagi sellist, millega seda armastust ära teenida. Ta oli ja jääb oma vanemate lapseks ja sellest piisab. Oleksime teinud kõik meist sõltuva, et teda päästa, kuid pidi minema teisiti. Lein aitas mind mõista, et Jumal armastab mind tingimusteta, sest olen tema laps. Ta tõi suurima võimaliku ohvri, saates oma Poja meie eest surema. Kahtlesin varem Jumala armastuses, kuid Zachary tõi mulle selguse.

Jenny Young (Gauteng, LAV)

PALVE:
Armas Jumal, aita hingata Sinu armastuses teadmisega, et me ei pea seda välja teenima. Tänu Sulle, et armastad meid kui oma lapsi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ei lahku iialgi minu juurest.

PALVE TULIPUNKT:
LAST LEINAVAD VANEMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.