Külaskäik

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Heebrealastele 2:5-18

Jah, niihästi Pühitseja kui pühitsetavad on kõik ühe Isa lapsed. Sel põhjusel Jeesus ei häbenegi neid hüüda vendadeks. (Heebrealastele 2:11)

Üks minu varaseid mälestusi lapsepõlvest on seotud vanavanemate külaskäiguga. Kuna nad elasid meist kaheksatunnise teekonna kaugusel, oli nendega kohtumine suur rõõm. Vanavanemad tõid mulle ka kingituse, kuid veel olulisem ja meeldejäävam oli nende kohalolu. Jeesus tuli siia maailma erakordsel viisil. Ta ei sündinud palees, vaid lihtsas peres, kus tehti rasket tööd. Avaliku tegevuse ajal reisis ta pikki päevi ning vahel polnud tal paika, kuhu puhkama heita. Sel viisil suhtles ta isiklikult paljude inimestega – maksuametnike, kalameeste, juutide ja paganate, meeste ja naistega. Ka meil on võimalus Jumala armastust jagada, kui kohtleme inimesi Jeesuse eeskujul. Mina õppisin vanavanemate kaudu tundma Jeesust, kes on kujundanud meie perekonna ja sõprade eluviisi. Meil on lootus kohtuda igavikus nii oma lähedaste kui Issandaga.

Lauren Craft (Virginia, USA)

PALVE:
Imeline Nõuandja, oleme tänulikud, et tulid kord meie keskele inimesena. Aita meid armastada kõiki, kellega elus kohtume. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala armastus on igavene.

PALVE TULIPUNKT:
VANAVANEMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.