Eestpalved

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese 17:1-8

Aga see, kes meid koos teiega on kinnitanud Kristusesse ja kes meid on võidnud, on Jumal, kes on meid ka pitseriga kinnitanud ning meile andnud käsirahaks Vaimu südamesse. (2. korintlastele 1:21-22)

Mul on olnud rõõm osaleda koguduse palveteenistuses. Lisaks abivajajate eest palvetamisele ja Jumala armastuse jagamisele on see aidanud mul endal vaimulikult kasvada. Kui mulle helistati ja esitati palvesoov, läksin oma Piibliga vaiksesse kohta ja palusin, et Issand juhataks mind sobiva teksti juurde. Siis palvetasin selle kirjakoha alusel. Sageli ei teadnud ma olukorra üksikasju ega ka tagajärgi. Minu ülesanne oli tuua abivajaja ellu Jumala tõotus, mille oleme saanud Pühakirja kaudu. Siis pidin vahetama elukohta ja jäin sellest tööst mõneks ajaks kõrvale, kuid Issand kinkis mulle uue väljundi. Nüüd saabuvad palvesoovid sotsiaalmeedia vahendusel ja ma jätkan oma palveteenistust. Selle kaudu olen õppinud aega paremini kasutama ning palvele keskenduma. Püüan igas olukorras tähele panna Vaimu juhtimist, kes aitab leida õige kirjakoha. Ülejäänu usaldan Issanda kätesse.

Dusty Reed (Iowa, USA)

PALVE:
Armastav Jumal, täname Sind võimaluse eest teha eestpalveid. Sina paned tähele ja vastad igale palvele. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kelle eest palvetan täna?

PALVE TULIPUNKT:
PALVEGRUPID

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.