Koos Jumalaga

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Markuse 3:13-19

Ja Jeesus läks üles mägedesse ja kutsus enese juurde, keda ta ise tahtis, ja need tulid tema juurde. Ja ta seadis kaksteist, keda ta ka nimetas apostliteks, et need oleksid temaga ja et ta võiks nad läkitada kuulutama ja et neil oleks meelevald kurje vaime välja ajada. (Markuse 3:13-15)

Olen saanud enam aega pühendada piiblilugemisele ja palvetamisele. Kuigi ma pole seda järjepidevalt teinud, olen siiski Jumalale päev-päevalt lähemale kasvanud. Jumala hääl jõuab minuni läbi Pühakirja ja juhatab mu samme. Minu palve on, et saaksin üha paremini varustatud Jumala teenimiseks. Jeesus esitas jüngritele esmalt kutse ja läkitas nad seejärel välja kuulutama ning abivajajaid tervendama ja teenima. (Mk 3:13-15) Jeesuse ligiolus said nad vajaliku võidmise ja julguse. Olen ka ise märganud, et mida lähemale saan Jumalale, seda lihtsam on jagada usku teistega. Kõigepealt peame ise vaimulikult kasvama. Jumala ligiolu annab meile kõik vajaliku välja minekuks.

Enid Adah Nyinomujuni (Dar es Salaam, Tansaania)

PALVE:
Armas Issand, aita meid saada Sinule lähemale. Aita meid kuulda Sinu häält, et saaksime jagada Jumala armastust teistega. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas saan täna Jumalale lähemale?

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES OTSIVAD OMA KUTSUMUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.