Muudetud elu

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 5:16-21

Niisiis, kui keegi on Kristuses, siis ta on uus loodu, vana on möödunud, vaata, uus on sündinud. (2. Korintlastele 5:17)

Kui otsustasin Kristust järgida, hakkas mu elu muutuma. Osalesin jumalateenistustel, olin osaduses teiste kristlastega, muutusin rõõmsamaks ja rahulikumaks. Kui varem oli Piibel minu jaoks tavaline raamat, siis nüüd sai selle sõnum elavaks ja ma tahtsin Piiblit aina lugeda. Suhe Jumalaga muutus reaalseks ja isiklikuks, minust oli saanud uus loodu Kristuses – vana oli möödunud ja uus sündinud. Ka minu vanem vend märkas toimunud muutust ja nentis, et päästmine peab tõeliselt olemas olema, kui minusugune tüdruk võib muutuda. Aastad on möödunud, kuid olen endiselt muutumas, usus kasvamas ning Kristust paremini tundma õppimas. Uued kogemused ja teadmised muudavad inimesi, kuid Jumalas pole muutust, ta on alati usaldusväärne. Teadmine, et Jumala armastus ei kao, on meile suureks õnnistuseks.

Charity M. Kiregyera (Kampala, Uganda)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sulle ustava armastuse eest. Aita meid saada enam Kristuse sarnaseks. Palvetagem Issanda eeskujul: “Meie Isa, kes sa oled taevas! Pühitsetud olgu sinu nimi! Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu nagu taevas, nõnda ka maa peal! Meie igapäevast leiba anna meile tänapäev! Ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele! Ja ära saada meid kiusatusse, vaid päästa meid ära kurjast! [Sest sinu päralt on riik ja vägi ja au igavesti. Aamen.] (Mt 6:9-13)

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas on Kristus mind muutnud?

PALVE TULIPUNKT:
NEED, KES POLE EVANGEELIUMI KUULNUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.