Tõeline sõprus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Filiplastele 4:4-9

Ärge muretsege ühtigi, vaid teie vajadused saagu kõiges Jumalale teatavaks tänuütlemisega palumises ja anumises. (Filiplastele 4:6)

Viimasel kahel aastal olen töötanud kristlikus suvelaagris. Esimene laager aitas mul usus kasvada ja ka kaaslastele Kristuse valgust jagada. Lootsin, et järgmine laager saab olema samasugune, kuid see kujunes mulle hoopis katsumuseks. Mõned laagris osalejad hakkasid mind kiusama ning panid mu kristliku kannatlikkuse proovile. Minu enesehinnang lõi kõikuma ning pidin endalt küsima: “Mida olen valesti teinud, et mind vihatakse?” Õnneks leidus laagris sõber, kes minuga palvetas ja kinnitas, et kiusajad eksivad – meie identiteet toetub Kristusele. Lugesin tänast salmi kirjast filiplastele ja otsustasin oma muredest Jumalale teada anda, et koormatest vabaneda. Kiusamine kestis küll edasi, aga nüüd teadsin, et Kristus nägi mind teistsugusena ja see teadmine aitas mind edasi minna ja usus kasvada. Jumal kinnitab meid hingerahu ja armastusega.

Kate Reisenauer (Lõuna-Dakota, USA)

PALVE:
Hea Jumal, täname Sind õppetundide eest, mille annavad meile raskused. Anna meile rahu ja rõõmu ka keset keerulisi olukordi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal tõstab mu üles.

PALVE TULIPUNKT:
SUVELAAGRITE TÖÖTAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.