Sõprus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Peetruse 5:6-11

Aga kogu armu Jumal, kes teid on kutsunud oma igavesse kirkusesse Kristuses Jeesuses, parandab, kinnitab, tugevdab ja toetab teid, kes te üürikest aega olete kannatanud. (1. Peetruse 5:10)

Mul on vana sõber Sherry, kellega olen pidevalt kontaktis, kuigi elame teineteisest kaugel. Kui ma sain vähidiagnoosi, mis tähendas kuudepikkust keemiaravi, tabasid mind hirm ja ärevus. Mul oli tunne, et mu palveid ei võeta enam kuulda. Siis saabus kaart Sherrylt, millele oli kirjutatud „1. Peetruse 5“. Avasin kiiresti Piibli ja lugesin seda peatükki, lootes mingit selgust saada. Kümnes salm andis vastuse minu palvetele – Jumal armastab mind endiselt ja omal ajal saab ta mind taas kasutada oma auks. Mõni kuu hiljem tabas Sherryt insult ja nüüd oli minu kord talle kaart saata. Kirjutasin sellele „1. Peetruse 5“. Ravi ajal vahetasime julgustavaid sõnumeid ja kirjakohti. Oleme mõlemad tänulikud pikaajalise sõpruse eest, mille kaudu oleme raskel ajal Jumala ligiolu kogenud.

Carolyn Ellis (Tennessee, USA)

PALVE:
Armas Jumal, oleme tänulikud Sinu sõna eest, mida saame jagada ja sel viisil üksteist julgustada. Aita ka kannatustes Sulle au tuua. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Olen valmis julgustama raskustes ligimesi.

PALVE TULIPUNKT:
MEIE HAIGED SÕBRAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.