Kristlik teenimine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Peetruse 4:1-11

Kui keegi räägib, siis ta rääkigu nagu Jumala sõnul, kui keegi teenib, siis teenigu nagu selle jõuga, mille Jumal annab, nõnda et Jumal saaks kõigiti austust Jeesuse Kristuse kaudu, kelle päralt on kirkus ja võimus igavesest ajast igavesti! (1. Peetruse 4:11)

Meie kiriku väikegruppide juht palus mul hakata juhtima lastetööd. Alguses olin kõhkleval seisukohal, sest mul polnud selles valdkonnas eelnevaid kogemusi. Olin kasvanud mittekristlikus peres ning polnud ka pühapäevakoolis käinud, kuid lasin end viimaks veenda ja otsustasin proovida. Tegin oma parima ning peagi mõistsin, et töö lastega mulle sobib. See on tore, kuigi ei puudu ka väljakutsed. Inimeste teenimine ei nõua alati erioskusi ja eelnevaid kogemusi. See eeldab eelkõige avatud südant ja valmisolekut õppida. Kui oleme siiralt valmis Jumalat teenima, tuleb tema arm meile appi. Me ei pea muretsema ettevalmistuse pärast, sest Issand varustab meid kõige vajalikuga. Kui teeme oma parima, hoolitseb Jumal ülejäänu eest.

Meliana Santoso (Ida-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Armas Jumal, oleme tänulikud võimaluste eest Sind teenida. Õpeta meid armastama inimesi, kelle juurde meid saadad. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumal ootab üksnes valmisolekut teenida.

PALVE TULIPUNKT:
LASTETÖÖ TEGIJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.