Jumala tõotused

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. Peetruse 3:8-18

Issand ei viivita tõotust täitmast, nii nagu mõned peavad seda viivitamiseks, vaid tema on teie vastu pikameelne, sest ta ei taha, et keegi hukkuks, vaid et kõik jõuaksid meeleparandusele. (2. Peetruse 3:9)

Kuna minu isa oli alkohoolik, teadsin juba lapsena Anonüümsete Alkohoolikute liikumisest. Minu ema osales nende kohalikus toetusgrupis ja võttis mind vahel koosolekutele kaasa, kus arutati probleemi leevendamise võimalusi. Ema oli mures nii isa eluviisi kui minu halbade suhete pärast isaga. Täiskasvanuks saades kaldusin ka ise alkoholi kuritarvitama ja see tõi kaasa palju kannatusi. Püüdsin alguses Jumalaga kaubelda ja oma tahtmist saada, kuid miski ei aidanud. Viimaks tunnistasin probleemi olemasolu ja liitusin AA programmiga. See usule rajatud meetod ning mu enese elukogemus kinnitavad, et Jumal täidab alati oma tõotused. Noorukieas saadud teadmised ja vaimulikud kogemused aitasid mind õigele teele tagasi. Jumal on lubanud anda meile tulevikku ja lootust (Jr 29:11). Tema tõotustes võime kindlad olla: “Ja vaata, mina olen sinuga ja hoian sind kõikjal, kuhu sa lähed, ning toon sind taas sellele pinnale, sest ma ei jäta sind maha, kuni olen teinud, mis ma sulle olen öelnud!” (1Ms 28:15)

Kevin Gamble (Ohio, USA)

PALVE:
Armas Jumal, Sina täidad kõik oma tõotused. Aita ka meid pidada kinni tõotustest Sinule, iseendale ja teistele inimestele. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Usaldan Jumala tõotusi.

PALVE TULIPUNKT:
ALKOHOOLIKUTE PERED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.