Jumala kätetöö

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. Moosese raamat 2:4-9 ja 1. Moosese raamat 2:1. Moosese raamat 2:15

Mis on inimene, et sa temale mõtled, ja inimesepoeg, et sa tema eest hoolitsed? Sa tegid ta pisut alamaks Jumalast ja ehtisid teda au ja austusega. (Psalm 8:5-6)

Meil on abikaasaga tavaks vahel metsa minna, et mägraurud üles otsida. Läksime eelmisel kevadel ootusärevalt paika, kus teadsime neid elutsevat. Kahjuks ei õnnestunud tol korral ühtegi näha, kuid meid ümbritseva looduse ilu tasus jalavaeva kuhjaga. Sattusime hiigelsuure tamme juurde, mis võis olla sadu aastaid vana. Selle võimsa puu kõrval tundsin end lausa kääbusena. Samas mõistsin, et Looja jaoks oman inimesena suuremat väärtust kui too puu. Piibel räägib Jumalast kui Elatanust, kelle jaoks ka tuhat aastat on vaid hetk tema igaveses plaanis. Samas on inimkond ehitud au ja austusega. Miks ometi? Looduses liikudes haarab mind alati aukartus Looja vastu, kes minu eest hoolitseb. Koos psalmistiga imetlen tema plaani.

Caroline Greville (Inglismaa)

PALVE:
Maailma Looja, me näeme Sinu loomingut kõikjal meie ümber. Tänu Sulle julgustuse eest, mille see teadmine meile annab. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Loodus tunnistab Jumala suurusest.

PALVE TULIPUNKT:
ET MÕISTAKSIME OMA VÄÄRTUST

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.