Kasvamine

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Koloslastele 3:1-11

Niisiis, kui keegi on Kristuses, siis ta on uus loodu, vana on möödunud, vaata, uus on sündinud. (2. korintlastele 5:17)

Ühel hommikul märkasin, et mu lillekastid vajasid korrastamist, sest neis oli palju umbrohtu. Tahtsin lillede ilu enam esile tuua ja selleks võtsin ette rohimise ja väetamise. Kui töö sai tehtud, jäin lootma parimale tulemusele. Lillekastide juures läksid mu mõtted enese vaimulikule olukorrale. Kas mu elus on umbrohtu, millest peaksin vabanema? Vahel olen mattunud murede, pettumuste ja südamevalu alla, mis kõik takistavad mu vaimulikku arengut uue looduna. Raskustele vaatamata tahaksin usus kasvada, et oma eluga Jumalat austada. Ma loodan, et kogeme Jumala lastena pidevat kasvu oma elus ja usus.

Merry Gultom (Lääne-Jaava, Indoneesia)

PALVE:
Taevane Isa, tänu Sulle vaimuliku kasvu eest. Aita meid teenida Sind parimal viisil. Palvetagem Jeesuse eeskujul: “Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Mis takistab minu vaimulikku kasvu?

PALVE TULIPUNKT:
ET KASVAKSIME USUS

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.