Tänulikkus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 17:11-19

Aga üks nende seast, nähes, et ta on paranenud, tuli tagasi Jumalat valju häälega ülistades ja langes silmili maha Jeesuse jalge ette teda tänades. (Luuka 17:15-16)

Tänupüha tähistatakse paljudes paikades kogu maailmas, seda tehakse ka minu kodumaal Brasiilias. Ühendriikides toob see kokku pereliikmed, sõbrad ja naabrid. Ometi ei oska me alati oma tänu väljendada. Tänane kirjakoht räägib Jeesuse poolt tervendatud kümnest pidalitõbisest, kellest vaid üks väljendab oma tänulikkust. Jeesus on sunnitud küsima: „Eks kümme ole saanud puhtaks? Kus on need üheksa?” Me võiksime olema tänulikud mitte üksnes erilistel puhkudel, vaid igal ajal. Meie elu peaks väljendama tänulikkust selle eest, mida Jumal on teinud ja jätkuvalt teeb Kristuse läbi, kes on meiega igas olukorras. Tänulike südametega saame kogeda Jumala armastust ning vastata sellele oma eluviisi, töö ja kristliku teenistuse läbi.

Nelson Luiz Campos Leite (São Paulo, Brasiilia)

PALVE:
Hea Jumal, oleme tänulikud kõige eest, mida Sinult saame. Anna meile tänulik meel ning aita teenida oma talentidega Sind ja üksteist. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Teenin ligimesi tänuliku südamega.

PALVE TULIPUNKT:
ET OLEKSIME TÄNULIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.