Hüatsint

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 1. tessalooniklastele 5:12-21

Rõõmustage alati, palvetage lakkamatult, tänage kõige eest - sest see on, mida Jumal teilt tahab Jeesuses Kristuses! (1. tessalooniklastele 5:16-18)

Ühel päeval lähikonnas jalutades märkasin umbrohtu kasvanud mahajäetud aeda. Selle keskel õitses üksik sinine hüatsint, mis meenutas mulle ütlust, et peaksime õitsema seal, kuhu meid on istutatud. See ütlus on mind vahel kinnitanud, kui olen sattunud paika või olukorda, mida ma poleks ise kunagi valinud. Sellistel aegadel kaldun nurisema ja ennast haletsema, kuid palju rohkem on siis abi valmisolekust õitseda. Tänane kirjakoht on mulle õpetanud, kuidas tulla toime keeruliste olukordadega, olgu need seotud töö, suhete, tervise või rahaasjadega. Esiteks võime mõelda kõigele sellele, mis annab põhjust rõõmustamiseks. Teiseks saame lakkamatult palvetada ja väljendada ausalt oma tundeid ja vajadusi. Enese jõust tuleb nagunii puudu. Kolmandaks meenutab Paulus, et me peaksime olema kõige eest tänulikud. Jumal armastab meid seal, kus juhtume parajasti olema ning see annab põhjust rõõmustamiseks ja tänamiseks.

Ann Stewart (Lõuna-Austraalia)

PALVE:
Armastav Jumal, tänu Sinu lakkamatu headuse eest. Ole meiega seal, kus täna oleme, ning anna meile rõõmus ja tänulik süda, et meie elu austaks Sind. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumalat tänades kogen rõõmu.

PALVE TULIPUNKT:
AEDNIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.