Kuulates Jumalat

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Johannese ilmutus 3:18-24

Kui kellelgi on kõrvad kuulda, kuulgu! Ja Jeesus ütles neile: „Pange tähele, mida te kuulete! Mis mõõduga teie mõõdate, sellega mõõdetakse ka teile, ja teile lisatakse veel juurde.” (Markuse 4:23-24)

Nüüd veedan aega oma Mississippi kodu verandal istudes, kuid olen ka teistsuguseid päevi näinud. Kolmekümne viie aastaselt jäin pärast lahutust nelja lastega üksi. Tõusin tol ajal hommikuti väga vara, et kuulata enne tööpäeva algust Jumala häält. Lapsed on nüüd suured, kuid minu hommikune hardusaeg on endiselt olulisel kohal. Siis veedan vaiksed hetked koos Jumalaga, saatjaks kas linnulaul, puulehtede sahin tuules või vihmapiiskade trummeldamine katusel. Vahel näen päikesetõusu ajal akna tekitatud ristikujulist varju seinal. Kõik viitab siis Jumala ligiolule ja aitab mul avada südant tema armastusele. Need kogemused on õpetanud mind kuulama ka kaasinimesi. Sageli võib sõnade taga tajuda kurbust ja südamevalu, mis on mullegi tuttavad. Olen elus kuulnud Jumala häält, kes on mind kuulda võtnud ja õnnistanud.

Sarah Randall (Mississippi, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sulle, et õpetad meid kuulama Sinu häält. Aita kuulata kaasinimeste südameid ning kohelda neid hoole ja armastusega. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas kuulan täna kaasinimesi?

PALVE TULIPUNKT:
ÜKSIKVANEMAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.