Pärand

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Efeslastele 1:3-12

Sest teie olete armu läbi päästetud usu kaudu - ja see ei ole teist enestest, vaid see on and Jumalalt. (Efeslastele 2:8-9)

Kuigi ma kasvasin üles armastavas kristlikus peres, kaldusin nooruses usuteelt kõrvale. Ma unustasin ära oma päritolu ja selle, mille olin pärandina saanud oma Issandalt ja Päästjalt. Alles siis, kui minust oli saanud mereväeohvitser, tuli see kõik uuesti meelde. Ühel päeval leidsin end ookeanil sõjalaeval teenimas, hinges tühjus ja kibedus. Siis meenus mulle pärandus, mille kodust kaasa sain. Mulle meenusid isa palved, kes kandis vahel öötundidel Jumala ette kõik oma pereliikmed, minu kaasa arvatud. See tõi mu ellu pöörde. Ma pühendusin taas Kristuse järgimisele ja otsustasin oma usu ja palvetega julgustada ka oma poegi ja kõiki lähikondlasi väärtustama usuteel käimist ja rikast kristlikku pärandit, mis kunagi minule edasi anti.

Steven A. Schofield (Virginia, USA)

PALVE:
Taevane Isa, aita meid alati meeles pidada oma päritolu ja Sinu suurt armastust. Aita toetada ja palvetada nende eest, kes vajavad usku – nagu on meidki usus kinnitatud. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Püüan usku järglastele edasi anda.

PALVE TULIPUNKT:
MEREVÄELASED

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.