Ülejääk

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 3. Moosese raamat 19:9-18

Kui te lõikate oma maa vilja, siis ära lõika oma põlluääri sootuks, ja ära nopi üles, mida su lõikuse järelt saaks noppida! Ära korja tühjaks oma viinamäge ja ära nopi üles oma viinamäe varisenud marju: jäta need kehvale ja võõrale! Mina olen Issand, teie Jumal! (3. Moosese raamat 19:9-10)

Meie kirikus tehakse aktiivset sotsiaaltööd sisserändajate abistamisel. Kui lugesime piiblitunnis 3. Moosese raamatut, tekkis arutelu lõikusest maha jäänud saagi kasutamise mõtte üle. Keegi esitas küsimuse, kas tegelikult piisab sellest, kui aitame ligimest üksnes ülejäägiga või peaksime andma rohkem. Meie kogudusele kuulub maatükk, millel kasvatatud köögivilja kasutame ise ja jagame abivajajatele. Otsustasime edaspidi jätta endale üksnes „ülejäägi“ ja jagada laiali põhiosa saagist. See otsus on toonud rõõmu nii saajatele kui andjatele. Nii oleme õppinud täitma Jeesuse käsku armastada oma ligimest. Meie koguduses on selle teenimistöö läbi esile tulnud ja kasvama hakanud armastuse and.

Mike Medeiros (California, USA)

PALVE:
Armuline Jumal, me täname kõigi heade andide eest. Aita meid näha ja aidata oma vahenditega neid, kes vajavad abi. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kuidas jagan seda, mida olen Jumalalt saanud?

PALVE TULIPUNKT:
SOTSIAALTÖÖTAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.