Ustavus

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Luuka 10:38-42

Armasta Issandat, oma Jumalat, kõigest oma südamest ja kõigest oma hingest ja kõigest oma väest! (5. Moosese raamat 6:5)

Jätsin kord jumalateenistuse vahele ning vabandasin end hiljem korralike riiete puudumisega. Üks sõber küsis seepeale, et kas ma jätan vahel ka tööle minemata samal põhjusel? Töökoht on väga oluline ja selline põhjus puudumiseks ei tule kõne alla. Kui oluline on meile koguduse kooskäimine? Luuka evangeeliumi 10. peatükis on lugu sellest, kuidas Maarja võttis Jeesuse kuulamiseks eraldi aja. Me ohverdame sageli aega enese ja teiste huvides, kuid Jumal ootab meid eelkõige tagasi enese juurde, sest tema on meid enne armastanud (1Jh 4:19). Jumalateenistusel toome tänu selle eest, mida Jumal on meie elus tegemas. Psalmist ütleb: „Vaata, ei tuku ega jää magama see, kes Iisraeli hoiab. Issand on su hoidja, Issand on su varjaja su paremal käel.“ (Ps 121:4-5).

Tomás Adão Calomba (Luanda, Angoola)

PALVE:
Aita meid teenida Sind ustavalt ja väsimatult, palvetades sõnadega: „Isa! Pühitsetud olgu sinu nimi, sinu riik tulgu! Meie igapäevast leiba anna meile päevast päeva, ja anna meile andeks meie patud, sest meiegi anname andeks igaühele, kes on meile võlgu! Ja ära lase meid sattuda kiusatusse!” (Lk 11:2-4). Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Teenin Jumalat igal ajal.

PALVE TULIPUNKT:
USUS KASVAMINE

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.