Lõhn

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 2. korintlastele 2:14-17

Aga tänu olgu Jumalale, kes meid Jeesuses Kristuses viib igal pool võidukäigus kaasa ja teeb kõigis paigus meie kaudu avalikuks oma tunnetuse lõhna. (2. korintlastele 2:14)

Õpetasin füüsika tunnis difusiooni mõistet ja pihustasin klassi natuke lillelõhnalist õhuvärskendajat. Seejärel palusin õpilastel märku anda, kui nad lõhna tunnevad. Käed hakkasid kohe tõusma ja me saime kõik jälgida lõhna difusiooni õhus kuni klassi tagaseinani välja. Viimaks oli lõhna tunda ühtviisi kogu klassiruumis. Tänane tekst räägib sellest, et meid on kutsutud levitama Kristuse armastuse lõhna kaasinimestele. Sarnaselt õhuvärskendajale, mis täidab kogu ruumi, levib Jumala armastuse mõju alati siis, kui teenime teisi Kristuse nimel. Selleks võib olla julgustav sõnum, valmisolek vestluseks või muul viisil abivajajate toetamine. Meil on võimalus inspireerida ka neid, kes on kutsutud seda sõnumit maailma äärteni viima. Pangem tähele võimalusi, kuidas Kristuse tunnetuse lõhna kõikjal levitada, et maailm tunneks ära ja kogeks Jumala armastust.

Jill Allen Maisch (Maryland, USA)

PALVE:
Hea Jumal, kuna oleme kogenud Sinu õnnistusi, tahaksime Sinu armastust jagada kõigiga, keda täna kohtame. Kinnita meid selles. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Kõikjal leidub võimalusi Jumala armastuse jagamiseks.

PALVE TULIPUNKT:
FÜÜSIKAÕPETAJAD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.