Maastikud

JAGA FACEBOOKIS

Lugege 5. Moosese raamat 11:8-15

Armsad, armastagem üksteist, sest armastus on Jumalast ja igaüks, kes armastab, on sündinud Jumalast ja tunneb Jumalat. (1. Johannese kiri 4:7)

Varakevadisel jalutuskäigul rõõmustasin tärkava uue elu üle. Maapind oli täis rohelisi võrseid ja sadu tillukesi kollaseid, valgeid ja siniseid õisi. Minu ees laius otsekui hiiglaslik värviline vaip, mille kaunid toonid ilmestasid maastikku. Jumal on kunstnik, kelle loodud on mitte üksnes värvilised maastikud, vaid ka inimkond kogu oma kirevuses. Sageli jääb looduse ilu meile märkamatuks, kui see ei paku just erakordset vaatepilti. Meie kaasinimesed võivad olla vahel sama õrnad nagu kevadised taimed. Kui oskame neis näha Jumala loomingut, avaneb meie ees imeline vaatepilt. Jeesus õpetas meid armastama ligimesi, ka selliseid, kes meid häirivad või mõtlevad teisiti. Selline armastus lahendaks suure osa maailma probleemidest.

Kim Sisk (Oklahoma, USA)

PALVE:
Looja Jumal, täname Sind looduse ilu ja Sinu rahva eest. Aita meid armastada üksteist, nagu Sina oled meid kõiki armastanud. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Iga ligimene on Jumala laps.

PALVE TULIPUNKT:
MAALIKUNSTNIKUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.