Vaimutoit

JAGA FACEBOOKIS

Lugege Matteuse 4:1-11

Aga Jeesus vastas: „Kirjutatud on: Inimene ei ela üksnes leivast, vaid igast sõnast, mis lähtub Jumala suust.” (Matteuse 4:4)

Covid-19 pandeemia on tavaelu segi paisanud ja hirme tekitanud. Selles keerulises olukorras meenus mulle lugu, mis juhtus mu sõbranna Jane’iga. Ta töötas juuksurina, kuid ta käed said õnnetuses vigastada ning ravi ja taastumine võttis mitu aastat. Sel ajal ei saanud ta ei töötada, süüa teha ega kodu korras hoida. Tema poeg võttis mitmed ülesanded enda kanda ja Jane otsustas oma aega kasutada palveks ja piiblilugemiseks. Ta ei teadnud, kui kaua paranemine aega võtab. Seda ei tea ka meie pandeemiaga silmitsi seistes. Jeesuse kõrbekogemuse kirjelduses pole viidet sellele, et ta oleks ette teadnud, kui kaua tal tuleb kiusatusi taluda. Kas ta pidi lisaks muule ka toime tulema teadmatusest tingitud ärevusega? Kindlalt teame me vaid seda, et Jumal on lubanud alati meiega olla. Jane’i eeskujul olen neil päevil Pühakirja lugenud ning oma rõõmud ja mured Jumala ette kandnud. Jumala sõna on mu usku kinnitanud.

Marilyn Dorn (Virginia, USA)

PALVE:
Armas Jumal, tänu Sulle, et oled meiega ka kõrbe-kogemustes. Aita meid püsida Sinuga osaduses ja jagada Sinu armastust ka teistega. Jeesuse nimel. Aamen.

PÄEVA MÕTISKLUS:
Jumala sõna annab jõu toime tulla.

PALVE TULIPUNKT:
ÕNNETUSE TAGAJÄRJEL TÖÖTUKS JÄÄNUD

Otsid vanemaid postitusi? Vaata arhiivi.